Albert Heijn komt met smartwatch app

Albert Heijn heeft de Appie App beschikbaar gemaakt voor de smartwatches. De app wordt automatisch geactiveerd als je een Albert Heijn filiaal binnen loopt. Op je horloge krijg je het boodschappenlijstje te zien. Het gaat volgens Albert Heijn om een toevoeging aan de bestaande Appie-app. De app werkt daarom op alle horloges met Android Wear.

In 2009 heeft Albert Heijn de Appie app beschikbaar gemaakt voor iOS en Android. Sinds de introductie is de app 3,5 miljoen keer gedownload. Albert Heijn heeft de applicatie steeds voorzien van nieuwe functionaliteiten. De Appie smartwatch app toont tijdens het winkelen een boodschappen lijst. Tevens wordt de boodschappenlijst geordend op basis van de juiste looproute.

Appie-app-smartwatch

 

De Albert Heijn is momenteel de apps flink aan het verbeteren, onlangs maakte het bedrijf nog bekend dat het bedrijf klanten boodschappen laat scannen met hun smartphone. Deze functionaliteit werkt ook in combinatie met de AH Appie app. Voorlopig werkt de app alleen op Android Wear-horloges, maar uiteindelijk wil de supermarkt de applicatie ook beschikbaar maken voor bijvoorbeeld de Apple Watch.

Vorig artikelAndroid apps komen naar Windows, Mac en Linux
Volgend artikelHTC komt met nieuwe HTC One M8s smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in