Is de Galaxy S6 Edge echt € 150,- meer waard dan de Galaxy S6


Nu dat de Amerikaanse Samsung leveranciers officiële prijzen hebben onthuld voor de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge, weten we dat de Galaxy S6 Edge ongeveer 100 dollar meer kost dan de normale Galaxy S6. Iedereen denkt dus natuurlijk dat de S6 Edge duurder is, omdat het scherm over de rand gaat. Vandaar dat het toestel zo wordt genoemd.

Galaxy-S6-Edge

Specificaties
Maar vergis je niet, deze twee telefoons van Samsung zijn bijna identiek aan elkaar, de meeste van hun functies delen ze met elkaar zoals: het toestel dat gemaakt is van metaal en glas, het heeft een 5.1-inch Super AMOLED-scherm met 1440 x 2560 pixels, er zit een octa-core Exynos 7420 processor in, 16 Mega pixels hebben de voor en achter camera’s, de S6 heeft op de voor en achter camera’s een diafragma van F1.9 waardoor je met de Samsung heldere foto’s kan maken bij verschillende lichtomstandigheden, overigens heeft het een verbeterde vingerafdrukscanner waarbij je alleen je vinger op de knop legt waardoor je het toestel ontgrendeld.

De Samsung Galaxy S6 Edge biedt iets dat geen enkele andere telefoon heeft: een beeldscherm dat gebogen is aan de linker- en rechterkant van het scherm, waardoor het toestel een unieke look heeft. De dual-curve scherm brengt ook een set van extra software programma’s, hoewel geen van deze programma’s van essentieel belang zijn.

Draadloos Opladen
Als je over een draadloos oplaadpunt beschikt, dan kan je de modellen op het oplaadpunt leggen waardoor het toestel opgeladen wordt zonder dat je een kabel hoeft te gebruiken voor de telefoon. Hierbij is de Galaxy S6 het eerste smartphone waarbij er zonder kabel opgeladen kan worden.

Batterij
Een ander verschil tussen de nieuwe Samsung Galaxies is dat het reguliere model een batterij heeft van 2550 mAh, terwijl de Galaxy S6 Edge wordt geleverd met een batterij van 2600 mAh. Hierdoor is het verbruik met de Galaxy S6 Edge veel langer in vergelijking met de normale Galaxy S6. In vergelijking met de Galaxy S5 en de voorgaande modellen kan er met de nieuwe series van de Galaxy S6 tot wel 1,5 keer zo snel worden opgeladen.

Vorig artikelWindows 10 krijgt in 2016 twee grote updates
Volgend artikelDJI komt met nieuwe Phantom 3 Drone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in