Samsung werkt aan midrange Galaxy J5 en J7 smartphone

Samsung komt binnenkort nog met vele smartphones, waaronder de Galaxy J5 en J7 smartphone. Het gaat hierbij om mid-range smartphones welke voor een aantrekkelijk prijskaartje te koop zijn. Momenteel is de Galaxy J1 de enige smartphone uit de serie, maar als we de geruchten mogen geloven komen er binnenkort een tweetal smartphones bij waaronder de Galaxy J5 en J7 smartphone. 

Galaxy-J5

De smartphones dragen respectievelijk SM-J500F en SM-J700F als typenummer. Beide smartphones lijken bedoeld voor het middensegment, dat is dan ook wel terug te zien aan de specificaties van de smartphone. De Galaxy J7 heeft een 5,5-inch scherm met een HD-resolutie. De J7 smartphone wordt aangedreven door een PXA1936 octa-core SoC en een nog onbekende hoeveelheid RAM. Intern is er 8GB aan RAM aanwezig en het toestel beschikt over een accu van 3000mAh.

Verder beschikt de Galaxy J7 over een 13 megapixel camera aan de achterzijde en draait de smartphone standaard op Android 5.1 Lollipop. Het toestel is 7,9 mm dik en weegt 170 gram.

Samsung heeft de Galaxy J5 een maatje kleiner gemaakt met een schermdiagonaal van 5-inch. Dit toestel is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 410 SoC die wordt gecombineerd met 1,5 GB RAM en 8 GB opslaggeheugen. Intern is er een 2600mAh accu aanwezig en weegt 145 gram. Ook deze smartphone draait op Android 5.1 en heeft de beschikking over Android 5.1 Lollipop.

Vorig artikelSysteemvereisten 4K weergave GTA V bekend
Volgend artikelBlackphone vanaf woensdag te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in