Zo kan je verwijderde foto’s herstellen op de iPhone

Foto’s en afbeeldingen welke je verwijderd uit de foto app op de iPhone worden een tijdelijk automatisch bewaard, indien je de foto’s verwijderd kan je ze uiteraard altijd nog terugzetten. Dit is mogelijk via een standaard functionaliteit welke aanwezig is op de iPhone in iOS. 

iPhone-6

De meeste iPhone gebruikers maken gebruik van de camera app welke standaard aanwezig is in iOS. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je per ongeluk een foto verwijderd vanaf de smartphone. Als je per ongeluk de verkeerde foto verwijdert, is er gelukkig niets aan de hand, aangezien je de verwijderde foto’s kan herstellen.

De verwijderde foto’s worden dertig dagen bewaard vanaf het moment dat ze in de map Onlangs verwijderd terechtkomen. Onder elke afbeelding kan je zien hoelang de foto nog zichtbaar blijft in de applicatie. Wil je de foto direct verwijderen dan kan je via de knop verwijderd direct de afbeelding verwijderen welke aanwezig staat op de iPhone. Ook meerdere foto’s tegelijk definitief verwijderen is mogelijk, hiervoor moet je eerst klikken op selecteer en vervolgens alle afbeeldingen welke je wil verwijderen. Via et menu kan je de onlangs verwijderde afbeeldingen ook herstellen, zodat deze weer verschijnen in de media-bibliotheek op de iPhone.

Vorig artikelVenue10 7000: Zakelijke Dell Tablet met Lollipop
Volgend artikelAndroid Lollipop update laat gebruikers inloggen met stem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in