Microsoft komt met oplossing voor defecte Lumia’s na gebruik Windows 10

Microsoft heeft een nieuwe versie vrijgegeven van de recoverytool voor Windows Phone, deze versie moet uitkomst bieden bij gebruikers welke kampen met defecte smartphone verschenen na het teruggaan van Windows 10 naar bijvoorbeeld Windows Phone 8.1. De problemen zijn vooral bekend bij de Lumia 520 en Lumia 525 smartphone. 

Lumia 435

Microsoft heeft inmiddels meer informatie vrijgegeven over de problemen welke aanwezig zijn bij de Lumia gebruikers. Sommige low-end-apparaten zouden de schrijfsnelheid niet aan kunnen, waardoor datacorruptie optreedt. Hierdoor is het systeem beschadigd en kan de herinstallatie in de meeste gevallen niet voltooid worden.

Microsoft heeft een nieuwe versie van zijn recoverytool uitgebracht om de problemen op te lossen. De blokgrootte van de data is verkleind van 2MB naar 128KB en de schrijfsnelheid is verlaagd van 8Mbyte/s naar 5Mbyte/s. Hierdoor is de recovery ook geschikt voor smartphones welke beschikken over mindere specs. Wanneer Windows 10 definitief naar de Lumia’s komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelChrome OS met nieuwe launcher en Material Design beschikbaar
Volgend artikelGoogle blijft Chrome ondersteunen voor Windows XP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in