Windows 10 build met mail en agendaprogramma vrijgegeven

Microsoft heeft de volgende build van de Windows 10 preview vrijgegeven, het gaat hierbij om de build 10061. De nieuwe build van Windows 10 beschikt over een nieuw programma voor e-mail en agendabeheer. Ook zijn er enkele kleine functionaliteiten toegepast voor Windows 10 waaronder een zwart thema voor Windows 10. 

Windows-10

Sinds woensdagavond wordt de update uitgerold, het gaat hierbij om een uitrol naar de Fast Ring-gebruikers, deze gebruikers krijgen sneller updates binnen maar lopen wel het risico dat er veel bugs verschijnen. De nieuwe programma’s met de namen Mail en Calendar hebben ondersteuning voor het synchroniseren met accounts uit diverse bronnen, waaronder Exchange, Office 365, Gmail en Yahoo.

Naast de nieuwe mail en agenda app heeft Microsoft ook een nieuw thema toegevoegd voor het start menu, het gaat hierbij om een zwart thema. Het startmenu en de taakbalk kunnen nu bovendien transparant worden gemaakt. Volgende week tijdens een build conferentie zal Microsoft meer informatie publiceren over Windows 10.

Vorig artikelBose QuietComfort 25 is nu ook compatibel met Android
Volgend artikelJolla stelt release tablet uit tot eind juli

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in