Huawei P8 vrijwel direct uitverkocht

De nieuwe Huawei P8 is vrijwel direct uitverkocht na de launch, op dat één van de launch was de fabrikant al door de voorraad heen in China. Daarmee heeft het nieuwe vlaggenschip een eerste succesvolle release achter de rug. De Nederlandse release moet nog even op zicht wachten aangezien deze staat gepland voor mei, maar sinds deze week is de smartphone te koop in China. 

Huawei-P8-smartphone

De launch in China blijkt zeer succesvol aangezien het bedrijf op de eerste dag al volledig door de voorraad heen was. Vmall, de website waar Huawei zijn producten verkoopt, heeft de Koop-knop inmiddels weggehaald op de P8-pagina, omdat de smartphone niet meer leverbaar is.

Exacte verkoop aantallen zijn nog onbekend, maar Huawei doet het goed in China. China is bovendien het eerste land ter wereld waar de P8 verkocht wordt. Wanneer Huawei start met de pre-orders van de P8 in Nederland is nog onbekend. Huawei heeft met de P8 een nieuw topmodel op de markt gezet, de smartphone wordt verkocht voor 499 euro en beschikt over een 5,2-inch scherm in combinatie met een octa-core processor en een 13 megapixel camera.

Vorig artikelSamsung begonnen met uitrol Android 5.0 voor Note 4
Volgend artikelNederlandse overheid betaalt 1,7 miljoen voor ondersteuning Windows XP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in