‘LG G4 goedkoper dan Samsung Galaxy S6’

De LG G4 wordt mogelijk goedkoper dan de Samsung Galaxy S6, de eerste prijzen zijn uitgelekt via een Duitse webwinkel. De geruchten dat het nieuwe vlaggenschip van LG duurder zal worden dan de Samsung Galaxy S6 worden daarmee deels ontkracht. Volgens de webwinkel wordt de smartphone namelijk goedkoper. 

LG_G4_achterzijde

De laatste weken gaan er steeds meer geruchten rond over de LG G4 smartphone, het nieuwe vlaggenschip van LG zou namelijk duurder worden dan de Galaxy S6, nu zijn er prijzen uitgelekt via een Duitse webwinkel. Daarmee lijkt het erop dat de smartphone toch goedkoper zal gaan worden.

Zo valt de 32GB versie van de G4 lager uit dan werd verwacht, want met zijn verwachte prijs van tussen de 679 en 689 euro is het toestel zo’n tien tot twintig euro goedkoper dan de Galaxy S6 smartphone. Hiervoor krijg je wel het basismodel, wil je de luxe lederen achterkant, dan moet je naar verwachting zo’n 730 euro neerleggen voor het toestel. Deze prijzen zijn geldig voor de Duitse markt, de prijzen voor de Nederlandse markt kunnen afwijken.

 

Vorig artikelNieuw homescreen Windows 10 voor smartphones opgedoken
Volgend artikelEenvoudig een websites maken, met Wix is het mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in