LG onthult LG G4 smartphone

LG heeft na enkele weken veel speculatie eindelijk de LG G4 op de markt gebracht, het gaat hierbij om een smartphone welke voornamelijk wordt ingezet op de fotografie, zo is er aan de achterzijde van de smartphone een 16 megapixel camera aanwezig welke de beschikking heeft over een optische beeldstabilisatie. 

LG_G4_achterzijde

De smartphone beschikt over een 5,5 QHD scherm met een quantum dot technologie. LG heeft de smartphone onthuld tijdens een evenement in New York. Veel was al bekend over de smartphone, zo was al langere tijd duidelijk dat de LG G4 de beschikking heeft over een leren achterkant.

Net als bij voorganger als de G2 en de G3 neemt het scherm ook bij de G4 vrijwel de gehele voorkant in beslag. Zo is er een zeer dunne bezel aanwezig. Het scherm is wel een stuk helderder dan de vorige telefoons. Het zou volgens LG gaan om het eerste toestel ooit met een QHD-scherm met quantum dot-technologie. Hierdoor is de kleurweergave helderder in vergelijking met de voorgaande smartphones. De G4 richt zich voor een belangrijk deel op fotografie. Daarvoor heeft het bedrijf een 16 megapixel-camera in het toestel gebouwd, met een diafragma van maximaal f/1.8. Aan de voorzijde van de smartphone is er een 8 megapixel camera te vinden.

LG levert de telefoon met Android Lollipop, wel is er een eigen skin aanwezig. Deze is vergelijkbaar met de skin van de LG G3 smartphone, maar er zijn nog meer apps en widgets geïnstalleerd. Het is nog niet bekend wanneer de G4 in Nederland verkrijgbaar is en wat het toestel moet gaan kosten.

 

Vorig artikelSamsung opent extra fabriek voor productie Galaxy S6 Edge
Volgend artikelApple Watch mogelijk eind juni naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in