Verbeterde HTC One M8S beschikbaar in Nederland

De verbeterde HTC One M8s is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. De nieuwe HTC One M8S moet op termijn de HTC One M8 gaan vervangen in Nederland, op dit moment is de HTC One M8S nog wel beperkt leverbaar in Nederland. Tijdens de introductie van de HTC One M9 heeft de fabrikant ook een HTC One M8S uitgebracht. 

HTC-One-M8S

De HTC One M8s is een smartphone welke is geschikt voor consumenten welke de M9 te duur vinden. Vanaf vandaag is de HTC One M8S beschikbaar in Nederland. De HTC M8S heeft veel weg van de gewone HTC One M8, zo heeft de smartphone een metalen design met een 5-inch scherm. De nieuwe 1,7 GHz octa-core processor zorgt voor een snellere werking en een betere ondersteuning in combinatie met Android 5.0 Lollipop.

Ook de camera van de smartphone is aangepast, zo is er geen UltraPixel camera meer te vinden op de smartphone. In tegenstelling tot de ultrapixel camera is er nu een 13 megapixel camera te vinden op de smartphone. Het toestel is verder nog uitgerust met een 5-megapixelcamera voorop en 16 GB opslagruimte. Vanaf deze week wordt de smartphone verkocht in Nederland.

Vorig artikelOnePlus One update moet schermproblemen oplossen
Volgend artikelSamsung Galaxy S6 ontvangt opnieuw update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in