‘Nieuwe 15-inch MacBook komt op WWDC’

Er gaan momenteel geruchten dat Apple tijdens het WWDC de nieuwe 15-inch MacBook zal gaan onthullen. Al langere tijd gaan er meerdere aanwijzingen naar een nieuwere MacBook met een groter beeldformaat. De geautoriseerde Apple dealer B&H heeft de huidige 15-inch macBook op ‘discontinued’ gezet. Daarmee is de verwacht dat Apple binnenkort de nieuwe Macbook zal gaan onthullen. 

Macbook-Pro

Volgende maand vind het WWDC plaats van 8 tot 12 juni in San Francisco, op dit moment is er nauwelijks geen voorraad van de huidige 15-inch MacBook pro, daarmee is het zo goed als zeker dat Apple binnenkort met een nieuw model komt. Tevens is de 15-inch MacBook bij een aantal retailers niet meer verkrijgbaar.  Apple heeft zelf ook aangegeven dat de 15-inch MacBook ‘discontinued’ is.

Macbook Pro beschikbaarheid 

Wanneer de nieuwe Macbook wordt verwacht is nog onduidelijk, maar de geruchten gaan sterk naar een release rondom het WWDC evenement, waarschijnlijk aan het begin op 8 juni. De nieuwe Macbook Pro zal beschikken over een Force Touch trackpad en zal intern beschikken over vele nieuw hardware, waarschijnlijk is ook de laatste generatie Intel chipsets aanwezig.

Vorig artikelRunning Apps voor Beginners
Volgend artikelWindows 10 toch niet gratis voor illegale gebruikers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in