Whatsapp ontvangt nieuwe update met Material Design

De Whatsapp applicatie voor Android heeft een update gekregen, het gaat hierbij niet om een kleine update aangezien de gehele stijl is aangepast naar het Material Design ontwerp. De nieuwe Whatsapp versie is sinds vorige week vrijgegeven in de uitrol waardoor de nieuwe versie binnen enkele weken naar alle toestellen worden uitgerold welke beschikken over Android. 

Whatsapp

De update is al een tijdje beschikbaar, maar wel alleen in bèta, vanaf deze week is de update ook te downloaden via de Google Play Store, dit is vooral makkelijk als de app niet automatisch bijwerkt naar de nieuwste versie. Whatsapp is gestart met de uitrol voor alle Android apparaten welke toegang hebben tot de Google Play Store.

Veranderingen

Qua veranderingen is er op functionaliteit niveau weinig aangepast, maar vooral de interface is aangepast. Zo is het nieuwe Material Design ontwerp aanwezig waarmee de stijl gebaseerd op Android 5.0 wordt gebruikt. De nieuwe versie van WhatsApp met de Material Design interface is de afgelopen weken al uitgebreid getest door een grote groep gebruikers. Gebruikers konden via de website van Whatsapp enkele weken geleden de app namelijk al downloaden als bèta, nu is de update ook toegankelijk via de Google Play Store.

Vorig artikelWindows 10 toch niet gratis voor illegale gebruikers
Volgend artikelXiaomi start webwinkel in Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in