Webversie Popcorn Time offline

Eerder deze week werd er een webversie van Popcorn Time vrijgegeven, inmiddels een paar dagen later is de dienst alweer offline. Popcorn Time was oorspronkelijk alleen te benaderen via de applicaties voor Windows en de mobiele platformen waaronder iOS en Android.

Popcorn-Time

De nieuwe website genaamd popcorntimeinyourbrowser.net was is staat op de dienst te gebruiken via de website zonder installatie van software. De content wordt direct vanaf de servers aangeboden waardoor de films niet worden opgeslagen op de vaste pc van de gebruiker.

Popcorn Time is op dit moment redelijk populair, dit komt voornamelijk doordat de dienst gratis is in Nederland, maar uiteraard wel illegaal.  PopcornInYourBrowser.net maakte het namelijk mogelijk om vanuit je browser gebruik te maken van het programma, het programma werkt exact hetzelfde als applicaties die we kennen van Popcorn Time.

Populair binnen enkele dagen

De website ging al snel viraal en kreeg in een korte tijd enorm veel bezoekers. De ontwikkelaars heeft de dienst Coinado.io gebruikt, door de populariteit van de webversie gingen de servers al snel offline. Daarmee is ook de website popcorntimeinyourbrowser.net niet meer te bereiken.

Vorig artikelWindows 10 testversie komt na de zomer naar Xbox One
Volgend artikelTomTom verlengt contract met Apple

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in