LG G4 vanaf 30 mei in Nederland te koop

LG zal de nieuwe LG G4 vanaf 30 mei verkopen in Nederland. Het was al eerder bekend dat de smartphone eind mei verkocht zal worden, maar nu heeft LG een definitieve datum bekend gemaakt. Het toestel wordt los verkocht voor 649 euro. De LG G4 is het meest recente topmodel van LG welke beschikt over high-end hardware. 

LG_G4

De LG G4 kan je vergelijken met de iPhone 6 of Samsung Galaxy S6, ook qua prijs is het toestel vergelijkbaar aangezien de smartphone van LG verkocht wordt voor 649 euro. Ook is er naast de normale variant een versie beschikbaar met een leren behuizing welke verkocht voor 699 euro.

Specificaties

De LG G4 beschikt over een Snapdragon 808 chipset en een 5,5-inch Quad HD scherm. De processor wordt ondersteund door 3GB aan werkgeheugen, intern is er 32GB aan RAM aanwezig wat je kan uitbreiden via een microSD kaartje. De camera op de achterkant schiet foto’s in een resolutie van 16 megapixels, terwijl de frontcam een 8 megapixel-variant is

De LG G4 beschikt standaard over Android 5.1 Lollipop in combinatie met de UX 4.0 interface van LG. Zoals de naam al aangeeft moet de LG G4 de LG G3 vervangen, deze smartphone verscheen in juli 2014 in twee versies met 2GB en 3GB aan RAM. De LG G4 is duurder in vergelijking met de LG G3 aangezien de LG G3 een introductieprijs van respectievelijk 549 en 599 euro meekreeg.

Vorig artikelApple begonnen met verzending gouden Apple Watch
Volgend artikelMozilla gaat advertenties verwerken in Firefox

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in