The Loop: Android tablet voor 90 euro

Goedkope tablets zijn al regelmatig te vinden in de winkels, maar vaker komt dit neer op een duurkoop. Volgens het indiegogo project belooft The Loop dat verandering in te brengen, naar eigen zeggen is het een krachtige tablet voor 90 euro. De tablet is te vinden via de crowdfundingwebsite van Indiegogo en moet vanaf augustus worden verstuurd.

Loop

The Loop belooft een tablet te leveren welke wordt verkocht voor een lagere prijs. Het team achter The Loop heeft de tablet uitgerust met een 7-inch 720p scherm en een 1,7Ghz quad core processor. De tablet beschikt over 1GB aan RAM en is slechts 7mm dik. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh en de frontcam is een 720p-exemplaar, aan de achterzijde van de tablet is er een 1,3 megapixel camera aanwezig. De tablet beschikt standaard over 16GB interne opslag, maar dit kan je voor een meerprijs van 29 dollar uitbreiden naar 80GB.

The loop draait nog op een onbekende versie van Android in een dual boot versie. De tablets zijn momenteel the bestellen via Indiegogo. Het doel van het project is om half juni $ 10.000 binnen te halen, voor 90 euro kan je zelf de tablet bestellen waarbij je het goedkoopste pakket ontvangt, waaronder 16GB interne opslag, voor een meerprijs van 26 euro kan je de interne opslag upgraden naar 64GB.

Vorig artikelPolitie verstuurt voor het eerst regionaal Amber Alert
Volgend artikelAndroid Lollipop update komt ook naar Xperia T3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in