Qualcomm toont Tango smartphone

Qualcomm heeft laten weten dat de chipfabrikant gaan samenwerken met Google aan een nieuwe smartphone, het gaat hierbij om de Project Tango smartphone.Vorig jaar werd er al een Tango tablet vrijgegeven welke alleen op ontwikkelaars was gericht. Nu komt de chipfabrikant ook met een smartphone welke de beschikking heeft over vele sensors. 

Project Tango

Project Tango is door Google opgericht, en richt zich voornamelijk op nieuwe dingen met bewegingen en ruimte. De smartphone beschikt daarom over verschillende sensoren. De Tango-smartphone heeft op de achterkant drie camera’s, die een camera heeft die diepte ‘ziet’, een camera die bewegingen volgt en een RGB-camera. De Tango smartphone beschikt over een Qualcomm Snapdragon 810 processor en een Adreno 430 GPU, de overige specificaties zijn nog onbekend.

Beschikbaarheid:

Ook heeft Qualcomm nog niks bekend gemaakt over de adviesprijs van de smartphones, naar verwachting komt de smartphone rond de zomer beschikbaar voor ontwikkelaars, of er ook een variant beschikbaar komt voor de consumenten is nog onduidelijk.

Vorig artikelGmail groeit naar meer dan 900 miljoen gebruikers
Volgend artikelOmzet mobiele telecomaanbieders blijft dalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in