Foto’s en specificaties nieuwe Moto X uitgelekt

Het is al een tijdje bekend dat Motorola met een nieuwe Moto X op de markt zal gaan komen. Op het internet circuleert op dit moment een foto van naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Moto X 2015 smartphone. Ook zijn de specificaties van die nieuwe Moto X gedeeltelijk openbaar gemaakt. 

motorola-moto-g-4

Voor het eerst sinds een lange tijd van geruchten zijn er afbeeldingen verschenen van de nieuwe Moto X smartphone, welke later dit jaar moet verschijnen. Eerder werd al bekend dat Motorola van plan is het nieuwe toestel te voorzien van een QHD-scherm. En een mogelijke release rond het einde van de zomer.

Uit de deels uitgelekte specificaties valt op te maken dat de Moto X (2015) beschikt over een groot scherm van 5.2 inch met een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Ook krijgt de smartphone 4GB aan werkgeheugen en heeft de beschikking over 32GB of 64GB aan interne opslag.

Beschikbaarheid

Naar alle waarschijnlijkheid zien we de Moto X 2015 later dit jaar, het toestel zal op de markt komen in verschillende varianten waarbij verschillende materialen worden gebruikt, waaronder plastic, hout en leer.

Vorig artikelFacebook komt met Lite app voor Android
Volgend artikelNieuwe versie Google Glass bijna gereed voor productie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in