Apple WWDC 2015 Livestream/ liveblog maandag 8 juni 2015

Apple heeft een aantal weken geleden de uitnodigingen verstuurd voor een nieuwe evenement voor maandag 8 juni. Tijdens de keynote zal Apple waarschijnlijk een aantal nieuwe producten aankondigen waaronder iOS 9, een nieuwe Apple TV, en een nieuwe muziekdienst.  

WWDC 2015

Het evenement was al een flinke tijd geleden aangekondigd en zal vanaf morgen beginnen: het World Wide Developers Conference 2015. Het evenement is gericht op de software functionaliteiten en ontwikkelaars. Op de eerste dag van het WWDC 2015 zal een presentatie worden gehouden door Apple, waar zoals elk jaar meer informatie wordt vrijgegeven over de nieuwe iOS versie, in dit geval iOS 9 en een aantal nieuwe producten. De presentatie gaat morgen om 19:00 Nederlandse tijd van start. Wat Apple morgen allemaal gaat aankondigen is nog niet helemaal zeker, maar naar verwachting gaat het om de Apple Music dienst, iOS 9 en OS X 10.11. Ook is er een grote kans op een nieuwe Apple TV.

 Livestream/ Liveblog:

Apple zal zelf ook een officiële live stream publiceren, indien mogelijk zullen wij op deze pagina de livestream publiceren in combinatie met een live blog. Bekijk ook onze artikelen gedurende het evenement voor de laatste informatie. Het evenement start rond 19:00 Nederlandse tijd.

Vorig artikelFirmware update: Nikon D3200 spiegelreflexcamera 1.04
Volgend artikelApple presenteert nieuwe iOS 9 versie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in