Sony Xperia Z3+ vanaf nu beschikbaar bij T-Mobile

De Xperia Z3+ is een verbeterde variant op basis van de Xperia Z3 welke beschikbaar komt in vier verschillende kleuren voor een adviesprijs van 699 euro. De smartphone wordt vanaf deze week verkocht bij T-Mobile via een abonnement of voor een losse toestel prijs. 

Xperia Z3+

De Xperia Z3+ van Sony wordt bovenaan de Z3-serie gepositioneerd en bevat onder andere vernieuwde hardware zoals een Snapdragon 810 processor en 3GB aan RAM. Intern is er 32GB aan opslag capaciteit te vinden wat je kan uitbreiden via een microSD kaart. Foto’s worden geschoten met een 20,7 megapixel-camera of met de vernieuwde 5 megapixel-frontcam.

Het scherm is een full HD paneel van 5,2-inch welke wordt ondersteund door een interne accu met een capaciteit van 2900mAh. De Z3+ komt in vier kleuren op de markt: wit, zwart, goud en aqua metallic en het toestel bevat ook QuickCharge 2.0-technologie waardoor het mogelijk is om de smartphone snel op te laden.

Beschikbaarheid;

De smartphone wordt voor een bedrag van 699 euro verkocht, uiteraard is het ook mogelijk om de smartphone te bestellen in combinatie met een T-Mobile abonnement.

Vorig artikelCall of Duty: Black Ops 3 toch naar Playstation 3 en Xbox 360
Volgend artikeliPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6: wat is de beste zakelijke smartphone?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in