OnePlus Two beschikt over usb type-c aansluiting

Over enkele weken moet de nieuwe OnePlus Two smartphone verschijnen op de markt. De aanstaande opvolger van de huidige OnePlus One maakt gebruik van een USB Type-C aansluiting, zo heeft OnePlus laten weten. 

OnePlus-Bamboe

Volgens OnePlus is de OnePlus Two de eerste smartphone welke de beschikking zal krijgen over een USB type-c aansluiting, OnePlus wil naar eigen zeggen vooroplopen op dit gebied. Type-C maakt onder meer snellere dataoverdracht mogelijk. Ook kunnen smartphones sneller worden opgeladen en zijn via de aansluiting andere apparaten op te laden.

OnePlus maakt de afgelopen tijd regelmatig meer informatie bekend over de nieuwe smartphone, in aanloop naar de volledige onthulling welke ergens deze zomer staat gepland, een exacte datum is nog onbekend, maar een lancering rond juli wordt verwacht. Inmiddels is het bekend dat de OnePlus Two zal beschikken over een Snapdragon 810 processor, ook draait de smartphone op Cyanogenmod en Oxygen OS.

 

Vorig artikelPebble Time 249 euro in de voorverkoop
Volgend artikelWindows 10 toch niet gratis voor testers

1 REACTIE

  1. Het is toch niet de Type-C connector die een snellere overdracht mogelijk maakt? Hoewel het natuurlijk zorgt voor gemak (nooit meer verkeerd om inprikken) en compatibiliteit in de toekomst, vrees ik dat er gewoon een USB2.0 chip achter schuil gaat.

    En de native ondersteuning voor cyanogen(mod) verdwijnt volgens mij juist met de komst van de OPT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in