Klanten Bol.com kunnen bestelling op dezelfde dag ophalen

Klanten van de webwinkel Bol.com kunnen hun bestelling nu op dezelfde dag ophalen. Bestelde producten welke in de ochtend zijn besteld kunnen nu in de middag opgehaald worden bij een vestiging van Albert Heijn. Hiermee is Bol.com een van de eerste webwinkels welke ‘same day delivery’ gebruikt. 

Op dit moment zijn er nog maar weinig webwinkels welke deze optie aanbieden, dit komt voornamelijk omdat de webwinkels niet bereid zijn op hoge bezorgkosten te betalen. Voor de bezorging van bestellingen te combineren met een dagelijkse bezigheid -boodschappen doen- hebben we de dienst niet alleen betaalbaar maar ook makkelijk gemaakt.

Qua kosten valt de dienst reuze mee, zo is er introductietarief van 1,99 euro per bestelling, vanaf september wordt er een bedrag gebruikt van 4,99 euro. De dienst is alleen van toepassing op producten welke in de voorraad zijn in het distributiecentrum in Waalwijk. Concurrent Coolblue doet sinds eind 2012 aan bezorging op dezelfde dag, bij Coolblue is dit mogelijk voor 9,95 euro.

Vorig artikelMuziekstreamingdienst Google krijgt beperkte gratis versie
Volgend artikelOok Lenovo komt met mini PC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in