Trend: snel een kaart versturen via de Hallmark app

Het wordt steeds makkelijker om simpele taken uit te voeren door de komst van technologie, denk hierbij aan een kaartje versturen. Via de Hallmark app is het eenvoudig om een kaartje te versturen vanaf je smartphone of tablet. edda932ab7c94620adb933d22ca351d8 (1)

Waar je ook bent, altijd je eigen kaartenwinkel op zak!, je hoeft hiervoor niet naar de winkel en ook postzegels en enveloppen zijn overbodig, tegenwoordig kan dit alles via een app. Kaarten maken met de Hallmarkapp is heel eenvoudig. Je downloadt de app in de appstore en je kunt direct aan de slag. Hallmark heeft een flink aanbod waaronder uiteraard verjaardagskaarten en geboortekaartjes.

Via de app kan je naast de standaard mogelijkheden ook een eigen kaart creëren. Kies bijvoorbeeld een leuke foto van jou en je familie, bewerk deze met effecten en typ een text aan de binnenkant van de kaart, zo krijgt de kaart een persoonlijke touch.

Het verzenden via de app is eenvoudig en werkt hetzelfde als de online verzending, zo kan je zelf opgeven wanneer je de kaart wil laten verzenden, een groot voordeel is ook nog dat het qua prijs aantrekkelijk is, een standaard fotokaart heb je al voor 1,59 excl. postzegel. De app is te downloaden voor het Android en iOS platform.

Vorig artikelGmail voegt intrekken verzonden e-mails toe aan standaardopties
Volgend artikelWelke batterij gaat langer mee? Samsung vs. Apple

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in