Apple Watch vanaf 17 juli beschikbaar in Nederland

De Apple Watch is vanaf 17 juli definitief beschikbaar in Nederland. De smartwatch van Apple wordt in Nederland iets duurder als in Nederland. Het goedkoopste 38 millimeter-model kost 419 euro, het 42 millimeter-model 469 euro. Dat is voor beide modellen twintig euro duurder dan in Duitsland. 

Apple-Watch

De roestvrijstalen Apple Watch is verkrijgbaar voor minimaal 669 euro, de gouden Apple Watch Edition wordt in Nederland verkocht voor een prijs van 11.200 tot 18.400 euro. Apple biedt het horloge in Nederland met verschillende bandjes aan. Het sportbandje wordt los verkocht voor 59 euro terwijl de metalen schakelarmband met een prijs van 499 euro het duurst is, ook deze wordt in Nederland verkocht.

Sinds eind april is de Apple Watch al verkrijgbaar in negen landen: Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Sinds vrijdag is het horloge te koop in zeven nieuwe landen, waaronder Italië, Spanje, Zwitserland.  Vanaf 17 juli wordt de smartwatch ook verkocht in Nederland.

Vorig artikelOnePlus Two komt op 27 juli
Volgend artikelAankondiging OnePlus 2 vindt plaats in virtual reality

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in