‘Apple gestart met productie iPhone 6S met Force Touch’

Apple is volgens bronnen gestart met de productie van de iPhone 6S welke beschikt over de Force Touch techniek. Zo beweert Bloomberg op basis van bonnen welke zijn betrokken bij de productie van de nieuwe smartphone. 

iPhone 6s

Volgens bronnen zijn de nieuwe toestellen welke rond september zullen komen voorzien van Force Touch, hierdoor kan je bepaalde acties uitvoeren door op het scherm hard of zacht te drukken. Daarmee is een nieuwe vorm van bediening mogelijk via de smartphone. Op dit moment wordt de Force Touch techniek al gebruikt in de Apple Watch en het trackpad van de nieuwe MacBooks.

De iPhone 6S zal beschikken over Force Touch, deze krijgen net zoals de huidige iPhone 6 een schermformaat van 4,7 en 5,5-inch. Door de Force Touch techniek is het mogelijk dat deze smartphones wel wat dikker zullen worden. Ook zouden de nieuwe iPhones geen verdikking meer hebben bij de camera, het design blijft voor het grootste deel hetzelfde, wel wordt de processor en camera verbeterd en wordt er steviger aluminium gebruikt voor de smartphone.

Vorig artikelRacket met voorraad voor ISS ontploft
Volgend artikelHandige tips voor Popcorn Time op iOS, Android en Windows

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in