Apple Music beschikbaar, dit moet je weten

Apple heeft zojuist de Apple Music dienst beschikbaar gemaakt. Apple Music is het antwoord op de muziekmarkt, maar wat kan je er precies mee en hoe werkt het? 

Apple Music

Apple Music is een muziekstreamingdienst vergelijkbaar met Spotify, in 2004 heeft Apple besloten om muzieknummers los te verkopen via iTunes, dat was een groot succes en werd het belangrijkste muziekplatform. De afgelopen jaren heeft Apple veel aandeel verloren aan streamingdiensten zoals Spotify. et Apple Music moet Apple die plek weer terugkrijgen. Vanaf vandaag zijn via deze dienst 30 miljoen nummers uit de muziekbibliotheek van de iTunes Store voor 9,99 euro per maand onbeperkt te beluisteren.

Apple heeft het platform niet alleen beschikbaar gemaakt voor Apple, ook Windows en iOS gebruikers hebben toegang tot de Apple Music dienst. Omdat Apple zoveel mogelijk mensen wil bereiken komt Apple Music niet alleen beschikbaar voor alle Apple-producten, maar ook direct voor Windows en later dit jaar ook voor Android, dat is opvallend aangezien Apple nooit eerder een applicatie heeft gemaakt voor Android.

 

 

Vorig artikel‘iPhone 6s en iPhone 7 beschikken over Force Touch’
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 2 krijgt ook Android 5.0 Lollipop update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in