Honor 7 uitgebracht met vingerafdrukscanner

Honor heeft een nieuwe smartphone uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Honor 7 smartphone. Het toestel zal deze maand nog verkocht worden in China en beschikt over een vingerafdrukscanner, in de Honor serie was er niet eerder een smartphone met een vingerafdrukscanner. 

Honor 7

De Honor 7 heeft een behuizing van metaal en komt uit in de kleuren zwart, zilver en goud. Het toestel heeft een 5.1 inch 1080p-scherm en draait op de Kirin 935 octacore processor met 3GB aan RAM geheugen. Aan de achterzijde van de smartphone zit er een 20 megapixel camera met een dual led flash, aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera te vinden. De smartphone heeft een 3,100 mAh accu en is voorzien van Android 5.0.

Het toestel komt op de markt in een aantal verschillende varianten waaronder de goedkoopste variant met 16GB interne opslag, en een variant met dual sim en 64GB opslag. Het goedkoopste model wordt verkocht voor ongeveer 290 euro, de duurdere versie met 3G en 16GB wordt verkocht voor 320 euro terwijl het 64GB model wordt verkocht voor 360 euro.

Europese prijzen of een releasedatum zijn nog niet bekend. De Honor 7 lanceert deze maand al in China.

Vorig artikeliPhone 6S biedt hogere downloadsnelheid
Volgend artikelGoogle voegt ondersteuning voor Nvidia Tegra X1-soc toe aan Chrome OS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in