Office 2016 voor de Mac uitgebracht

Microsoft heeft Office 2016 voor de Mac vandaag uitgebracht, de software is vooralsnog alleen beschikbaar voor klanten met een Office 365 abonnement. 

Office-365

Zo heeft Microsoft laten, Office 2016 voor de Mac bestaat uit een aantal onderdelen waaronder de populaire vijf programma’s; Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Onenote. Office 365 gebruikers kunnen direct vanuit hun account de software installeren. Office 2016 voor de Mac is vanaf september via een eenmalige aankoop voor iedereen beschikbaar zonder abonnement van  Office 365.

Office 2016 brengt enkele nieuwe functionaliteiten met zich mee, waaronder de mogelijkheid om op de desktopversie met meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde document te werken, dit is vergelijkbaar met hoe het momenteel werkt in Google Docs. Ook Nederlandse klanten kunnen de software krijgen, maar vooralsnog is een abonnement op Office 365 verplicht, de Office 365 variant heeft wel gelijk toegang tot de iOS en Android versie, ook de Windows versie zit in dit abonnement.

Vorig artikelEthernet adapter beschikbaar voor Chromecast
Volgend artikelSpotify: Vermijd automatisch vernieuwen in iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in