LG G4 Beat: Midrange Android smartphone

LG komt binnenkort met de nieuwe LG G4 Beat op de markt, het toestel heeft veel weg van de LG G4 Beat maar beschikt over minder krachtige hardware, daarom is de LG G4 Beat in vergelijking met de LG G4 ook goedkoper. 

LG-Beat-4

De Android smartphone heeft de beschikking over een 5,2-inch scherm en wordt verkocht voor een prijs van rond de 400 euro. De nieuwe LG beat G4 is een smartphone welke wordt vrijgegeven in de G4 smartphone lijn. Het 5,2 inch scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels en de processor is de Snapdragon 615 van Qualcomm, ook beschikt de smartphone over 8GB aan interne opslag, wat je eventueel nog kan uitbreiden.

Intern is er tevens een accu te vinden met een capaciteit van 2300mAh, het toestel zal worden uitgerust met Android 5.1.1, met daarover een schil van LG. Volgens de fabrikant zijn er ook functies aanwezig zoals bekend in de G4, waaronder de camera mogelijkheden.

Beschikbaarheid:

De smartphone zal in eerste erschijnen in de Europese landen, maar over een release in Nederland is nog niet gesproken. De smartphone zal verkocht worden rond de 400 euro.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note 5 eerder uit vanwege nieuwe iPhones
Volgend artikelErnstig lek in Flash gedicht via een update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in