Popcorn Time geeft waarschuwing voor scam

Popcorn Time heeft gebruikers een waarschuwing gegeven over de concurrentie van Popcorn Time welke vaak onder dezelfde naam spam verspreiden. Popcorn Time is momenteel via verschillende manieren te verkrijgen. 

Popcorn-Time

Veel websites welke Popcorn Time aanbieden verspreiden malware in de installatie. De originele software werd gemaakt door een groep ontwikkelaars uit Argentinië, die er vorig jaar maart mee stopten. Een aantal andere ontwikkelteams hebben de dienst verder uitgebreid, deze forks worden op dit moment nog steeds onder de naam van Popcorn Time aangeboden. Zo wordt op Popcorntime.io een gratis opensource variant van de originele Popcorn Time aangeboden. Een andere variant van Popcorn Time is via Popcorn-time.se te downloaden.

Op dit moment zijn Popcorntime.io en Popcorn-time.se te meest betrouwbare en gebruikte applicaties voor Popcorn Time. PopcornTime.io heeft een waarschuwing vrijgegeven over talloze websites welke er bijna hetzelfde uitzien als de website van Popcorntime.io, maar advertenties bevatten of maandelijks een bedrag in rekening gaan brengen.

Vorig artikelPublieke bèta iOS 9 beschikbaar
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 5 eerder uit vanwege nieuwe iPhones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in