Audiofabrikant Marshall komt met smartphone

Marshall, bekend van de audioproducten heeft zijn eerste smartphone uitgebracht. De smartphone van Marshall beschikt over mid-range specificaties en is gericht op audiofielen. 

Marshall smartphone

De smartphone heeft de naam; London gekregen en wordt verkocht voor zo’n 537 euro. Het toestel wordt vanaf 21 augustus verzonden. De Marshall London beschikt over een Snapdragon 400 chipset met een geluidskaart van Wolfson, hierdoor is er volgens Marshall een betere audiokwaliteit te vinden.

De Marshall London smartphone beschikt over een Snapdragon 400 chipset met een geluidskaart van Wolfson. Daarnaast is er aan de bovenzijde van de smartphone een knop te vinden om direct naar de muziek-app te gaan. Met het goudkleurige scrollwiel aan de zijkant kunnen de gebruikers het volume aanpassen.

De London beschikt over een 4,7-inch scherm met een hd resolutie van 720p, verder is er 2GB aan RAM aanwezig en 16GB opslagruimte. Aan de achterzijde is er een 8 megapixel camera te vinden en een 2 megapixel camera aan de voorkant. Daarnaast beschikt de smartphone over twee koptelefoonaansluitingen.

Vorig artikelChrome gaat vaker waarschuwen voor ongewenste software
Volgend artikelSamsung lanceert Galaxy A8 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in