Samsung Galaxy Tab S2: Dit weten we al over de tablet

Het is inmiddels zo goed als zeker dat Samsung binnenkort met een nieuwe tablet op de markt zal komen, het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy Tab S2. Inmiddels zijn alle specificaties al opgedoken, en ook enkele afbeeldingen mogen niet ontbreken. 

galaxytabs2-111

Via de website Tabletmonkeys zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken. Met het lekken van de foto’s van de tablet komen ook gelijk wat specificaties vrij. Zo is het al bekend dat de tablet verschijnt in een formaat van 8-inch maar ook een grotere 9,7-inch variant.

Het geheel beschikt over een AMOLED scherm met een resolutie van 2048×1536 pixels. De Tab S2 draait verder op 3GB werkgeheugen en een Exynos 7420 processor. Er komen meerdere uitvoeringen beschikbaar (4G+WiFi).

Beschikbaarheid

Een exacte datum is nog onbekend, maar het kan zeker niet lang meer duren voordat de tablet op de markt zal verschijnen. Naar verwachting zal de tablet verkocht worden vanaf 399 euro, dit is voor het WiFi model met een 8-inch scherm. De duurdere variant met een 9,7-inch scherm zal verkocht worden voor 499 euro. De optionele 4G aansluiting kost 99 euro.

Vorig artikelHTC stelt eerste wearable uit tot eind dit jaar
Volgend artikelWat weten we al over de OnePlus Two smartphone?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in