Samsung onthult nieuwe Galaxy Tab S2

Samsung heeft vandaag de nieuwe Samsung Galaxy Tab S2 op de markt gebracht, de Tab S2 beschikt over een amoled scherm en beschikt over een dunnere behuizing. 

Galaxy-Tab_S2

De eerdere Tab S kwam op de markt in formaten van 8,4-inch en 10,6-inch. De nieuwe Galaxy Tab S2 verschijnt in de formaten van 8 en 9,7-inch. De tablets hebben een metalen rand en een kuntstof achterzijde. De Tab S2 is slechts 5,6 millimeter dik en weegt 389 gram (9,7 inch) of 265 gram (8 inch).

Beide versies van de Galaxy Tab S2 beschikken over een amoled scherm met een reoslutie van 2049×1536 pixels. Het gebruik van de amoled techniek moet zorgen voor een betere zwartwaarde op het display. Samsung heeft de tablet uitgerust met een Exynos processor welke wordt ondersteund door 3GB aan werkgeheugen. Standaard wordt de tablet voorzien van 32GB aan interne opslag wat je eventueel kan uitbreiden via een MicroSD kaart.

De Tab S2 verschijnt in september in Nederland. De kleinere versie krijgt een prijs van 399 euro en zal alleen in een wifi-variant beschikbaar zijn. De 9,7-inch variant komt zowel in de WiFi als 4G variant beschikbaar, de WiFi variant wordt verkocht  voor 499 euro, de 4G versie gaat voor 579 euro in de verkoop.

Vorig artikelAgar.io beschikbaar voor iOS en Android
Volgend artikelHuawei ziet omzet in eerste halfjaar stijgen met 30 procent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in