Fabrikant Micromax toont 5,5-inch smartphone voor 145 euro

De Indiase fabrikant Micromax staat bekend om de goedkopere smartphones, nu heeft de fabrikant ook een 5,5-inch full hd smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Yureka Plus smartphone. 

De Yureka Plus

Het toestel heeft als naam de Yureke Plus meegekregen en zal vanaf later deze maand verkocht worden via de Indiase versie van Amazon. De Yureka Plus heeft een lcd met een diagonaal van 5,5″ en een resolutie van 1920×1080 pixels. Het toestel heeft 4g-ondersteuning dankzij de modemchip in de Snapdragon 615-soc.

De smartphone ondersteund helaas niet in Nederland de gebruikte 4g frequentie, behalve de 1800Mhz frequentie. Het werkgeheugen van de smartphone bedraagt 2GB, intern is er 16GB aan opslag te vinden, tevens is er ook een microSD slot aanwezig om de interne opslag capaciteit te vergroten. De camera heeft een IMX214 sensor van Sony, deze sensor is onder andere aanwezig in de OnePlus One en Nexus 6.

De Yureka Plus draait Cyanogen OS 12. Het mooiste van alles, de smartphone wordt verkocht voor omgerekend 145 euro, en daarmee een van de goedkoopste smartphones met deze specificaties.

Vorig artikelHuawei ziet omzet in eerste halfjaar stijgen met 30 procent
Volgend artikelABN Amro komt met foto optie bij mobiel bankieren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in