Details drukgevoelig scherm iPhone 6S bekend

Naar verluidt worden de nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus uitgerust met de nieuwe Force Touch techniek. Hierdoor wordt het scherm drukgevoelig gemaakt, voor het eerst zijn er details opgedoken over hoe Force Touch gaat werken.  

iPhone 6s

De techniek wordt bij de nieuwe generatie iPhones voornamelijk gebruik om handelingen over te slaan, hierdoor wordt het gebruik van de iPhone 6S een stuk makkelijker. De schermtechnologie wordt al gebruikt in de Apple Watch maar dient daar vooral om extra opties te bieden die niet op het kleine scherm passen.

De nieuwe iPhone komt volgens de laatste geruchten op 9 september op de markt, de drukgevoelige technologie wordt toegepast om extra functionaliteiten te krijgen in bepaalde omgevingen.  Zo zou direct navigatie naar een punt op de kaart kunnen worden gestart als in de Maps-app een bestemming hard ingedrukt wordt. Hierdoor kan je met één simpele beweging navigeren naar een bepaalde map.

Daarnaast worden de functionaliteiten in vele apps gebruikt. In de browser Safari kan je door hard te klikken een preview zichtbaar maken van de website. Via het belicoontje kan er hard geklikt worden om direct de voicemail te openen.

Vorig artikelSundar Pichai nieuwe CEO Google
Volgend artikelSpotify komt mogelijk met limiet op gratis gebruik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here