Samsung onthult nieuwe Galaxy S6 Edge+

Samsung heeft zojuist een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge+ smartphone. De nieuwe Samsung is een verbeterde variant van de huidige Samsung Galaxy S6 Edge smartphone. 

S6-Edge

De nieuwe smartphone heeft een groter scherm van 5,7-inch en beschikt intern over vrijwel dezelfde hardware. Samsung heeft de smartphone tijdens een evenement aangekondigd. Hoewel eigenlijk werd verwacht dat het evenement om de Galaxy Note 5 zou draaien, had de Koreaanse fabrikant nog meer toestellen te tonen, waaronder de Galaxy S6 Edge+.

S6-Edge+

De smartphone zal in Nederland verkocht worden vanaf september, in Nederland komt enkel de variant met 32GB interne opslag op de markt.

De variant op de Galaxy S6 Edge smartphone beschikt over een 5,7-inch scherm, daarmee is de smartphone een halve inch groter dan het standaardmodel van Samsung. Verder beschikt de Edge+ over een Exynos 7420 processor welke is geklokt op vier cores van 2,1Ghz en vier cores op 1,5Ghz. Wel beschikt de smartphone over 4GB aan RAM.

Vorig artikelLastPass voor smartphones voortaan gratis
Volgend artikelOverheid steeds vaker doelwit van cyberaanvallen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in