Samsung Galaxy Note 5 komt toch naar Europa

Het lijkt erop dat Samsung de Galaxy Note 5 toch naar Nederland zal gaan brengen. Momenteel wordt de smartphone niet in Nederland verkocht. In Nederland is de Galaxy S6 Edge Plus beschikbaar. 

Note-5

Er is een reden waarom Samsung de Galaxy Note 5 niet in Nederland verkoopt, Europeanen zouden vrijwel niets doen met de S-Pen van de smartphone.  De S6 Edge Plus is grotendeels hetzelfde toestel als de Note 5, alleen zonder S-Pen.

Het lijkt erop dat Samsung dit besluit zal terug nemen. In Amerika is de Note 5 wel gewoon te koop.  In Amerika is de Note 5 wel gewoon te koop. Een online benchmark laat nu een Samsungtoestel zien dat erg veel specs gemeen heeft met dat toestel, en in het typenummer een F heeft, wat gebruikelijk is voor Europese varianten van de smartphone. Hiermee is er dus een kans aanwezig dat de Note 5 ook naar Nederland zal komen.

 

Vorig artikelGeen DDoS maar grote foto haalde site politie onderuit
Volgend artikelYouTube komt binnenkort met gedeelde betaalmuur

1 REACTIE

  1. Staat het nou vast dat ie komt of niet? In de titel staat “komt toch naar Europa” en in het artikel zelf “hiermee is er een kans aanwezig dat de note 5 ook naar Nederland zal komen” Waar komt de informatie vandaan want ik lees er verder niks over..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in