Zo krijg je Popcorn Time op Android, Windows en iOS

Popcorn Time is een streaming platform welke beschikbaar is op vele platformen, naast het Windows platform zijn er ook vele mobiele apps te vinden voor Android en iOS. 

Popcorn-Time

Via de apps is het mogelijk om Popcorn Time werkend te krijgen op een smartphone of tablet, de videostreamingsdienst is in een korte tijd populair geworden in Nederland. Popcorn Time is in tegenstelling tot Netflix gratis maar wel illegaal in gebruik.

Popcorn time voor Android:

Popcorntime.io is momenteel een van de populaire versies gebaseerd op het popcorn time platform. Popcorntime.io heeft voor Android 4.0.3 en hoger een Android app uitgebracht welke je kan downloaden via de website. Via de website is het mogelijk om de .apk te downloaden, deze kan je via de file browser installeren op je Android smartphone.

Popcorn time voor iOS:

Popcorn Time kan je tegenwoordig gratis installeren op de iPhone, dit is mogelijk via een alternatieve installatie aangezien de app niet is te vinden in de App Store. Inmiddels is de versie voor Mac OS X ook beschikbaar, waarmee je de Popcorn Time op het iOS platform via Mac OS X kan installeren. Met het programma iOS installer is het mogelijk om de applicatie te installeren op de iPhone of iPad.

Windows:

Voor Windows is de Popcorntime.io de beste en vooral meest gebruikte variant. Via de website van popcorntime.io is het mogelijk om de beta te downloaden voor Windows 7 en hoger. Ook heb je de mogelijkheid om een versie voor Linux en Mac OS X te downloaden.

 

Vorig artikel16GB iPhone 6s heeft ruimte voor 35 minuten aan 4K video
Volgend artikelInstagram gaat video advertenties tonen van maximaal 30 seconden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in