OnePlus 2 binnenkort tijdelijk zonder invite te bestellen

De OnePlus 2 smartphone is momenteel nog maar lastig verkrijgbaar, de nieuwe smartphone van OnePlus moet opnieuw met een invite besteld worden, maar er zijn nog enkele problemen met de levering, zo worden de smartphones nog niet echt snel geleverd, ook het verspreiden van de invites gaat nog maar traag.

DSC_0532 (Copy)

De lancering van de OnePlus 2 ging alles behalve vlekkeloos, OnePlus heeft eerder laten weten dat de voorraad 30 tot 50 keer zo groot was als bij de lancering van de populaire OnePlus One smartphone, maar in de praktijk was dit zeker niet waar. De smartphone is vooral slecht beschikbaar omdat de invites traag en nauwelijks worden uitgedeeld. Volgens OnePlus komt daar binnenkort verandering in.

Om de problemen te verminderen zal OnePlus over enkele weken de OnePlus 2 tijdelijk zonder invite in de verkoop brengen, hierdoor is het mogelijk om de smartphone zonder een invite te bemachtigen. CEO Carl Pei heeft laten weten dat de OnePlus 2 ruim 1 uur zonder invite is te bestellen, wanneer dit exact gaat gebeuren is nog onbekend, welk moment is ook afhankelijk van de productie en de andere processen om de drukte aan te kunnen tijdens de bestelling, bij voorgaande acties was de website snel overbelast.

Vorig artikelDetails Xbox One november update vrijgegeven
Volgend artikelMicrosoft presenteert op 6 oktober Lumia 950, 950 XL en Surface Pro 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in