Galaxy S7 beschikt over volledig metalen behuizing

Volgens geruchten zal het volgende vlaggenschip van Samsung, de Samsung Galaxy S7 beschikken over een volledig metalen behuizing, het zou gaan om een unibody behuizing, dit betekend dat de behuizing uit één stuk is gesneden. 
Galaxy S7
Door het unibody design is de smartphone een stuk sneller omdat deze uit één stk is gesneden. Het huidige model, de Galaxy S6, bestaat voor een deel uit metaal, maar de achterkant is gemaakt van glas.
Het zou voor het eerst zijn dat Samsung een smartphone op de markt zal brengen welke beschikt over een volledig metalen behuizing, hierdoor is de smartphone veel steviger in vergelijking met een plastic ontwerp.
Samsung zou bovendien niet voor aluminium kiezen, maar voor een magnesiumlegering. Dat materiaal zou 2,8 keer sterker zijn dan aluminium, maar ook 65 procent lichter.

Specificaties

Volgens eerdere geruchten zou het nieuwe toestel wederom op een eigen chip van Samsung draaien en over een 20 megapixelcamera beschikken. Het is nog onbekend wanneer de smartphone aangekondigd zal worden.

Vorig artikelWaar is het configuratiescherm in Windows 10?
Volgend artikelApple in gesprek met overheid Californië voor zelfrijdende auto

1 REACTIE

  1. Het gaat niet best met samsung, verleden gebruik ik ook samsung, nu niet meer,waarom? Samsung blijft maar achterlopen, kijken wat nu, iedereen doen al aan die unibody, samsung komt nu pas, er is niets meer nieuws. Samsung doet verkeerd aan aan het prijs, elke keer als apple het prijs omhoog gooien, doet samsung het precies zelfde, maar zonder iets nieuws. Ik zou geen samsung toestel meer kopen,altijd te laat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in