Google brengt Notitie app Keep uit voor iOS

Google heeft de notitie-app Keep ook uitgebracht voor het iOS platform, de app is al langere verkrijgbaar voor het Android platform, maar nu is de app ook beschikbaar voor iOS. 

Keep

De app geeft de mogelijkheid om snel notities vast te leggen, ook is het mogelijk om lijstjes te maken en deze te gebruiken op al je apparaten. Google Keep was voorheen alleen beschikbaar voor Android, maar is nu ook te gebruiken op het iOS platform. Keep voor iOS wijkt weinig af van de Android versie, zo zijn de functionaliteiten voor het grote gedeelte gelijk.

Google heeft naast de notitie functionaliteit meerdere functies toegepast voor de app, zo is het ook mogelijk om to do lijstjes aan te maken en reminders, hierdoor ontvang je automatisch een melding als je langs de locatie loopt. Zo kan je bijvoorbeeld een reminder voor bij de supermarkt instellen, als je voorbij de locatie loopt krijg je automatisch een notificatie met de reminder.

Beschikbaarheid Notitie App: Keep

Het pluspunt van de app is het voordeel dat de app gratis in gebruik is, hierdoor moet je wel even inloggen met een Google account, de app vereist minimaal iOS 8 en is 28MB groot.

Vorig artikelApple komt met patch voor iOS 9
Volgend artikelBestverkochte iOS-adblocker gaat advertenties tegen betaling tonen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in