Google presenteert nieuwe Chromecast 2

Google heeft zojuist de nieuwe Chromecast op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Chromecast 2 . De nieuwe variant beschikt over vele nieuwe mogelijkheden waaronder ook betere hardware. 

nieuwe-chromecast-officieel (1)

De Chromecast 2 ziet er anders uit en werkt volgens Google een stuk sneller dan de oude versie. De tweede generatie Chromecast maakt van een simpele tv een smart-tv. Je kunt allerhande media streamen vanaf een smartphone of tablet, qua uitstraling heeft het nieuwe apparaat een verbeter design welke een cirkelvormig ontwerp heeft.

 

De tweede Chromecast komt daarnaast in drie kleuren: zwart, roze en geel. Intern is er een nieuw antennesysteem te vinden en een betere wifi-chip voor de Chromecast. Hiermee is het mogelijk om de Chromecast te koppelen aan snellere wifi-netwerken.

Standaard beschikt de nieuwe Chromecast ook over Spotify ondersteuning, voor de nieuwe Chromecast is de app compleet vernieuwd. De nieuwe Chromecast is te bestellen via de Nederlandse Google Play Store voor 39 euro. Bestellen kan via de Google Store

Vorig artikelAndroid 6.0 verschijnt volgende week voor Nexus 5 en Nexus 6
Volgend artikelDuizenden websites Xs4all-klanten offline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in