XIAOMI RedMi Note 2: Interessante budget smartphone

De Xiaomi RedMi Note 2 is een smartphone welke in Nederland niet zo heel veel voor komt, toch is de smartphone erg populair, vooral in China. Dat is ook zeker te verklaren aangezien de smartphone beschikt over prima specificaties en wordt verkocht voor een interessante prijs. 

4e00a0d0ee0c91c241428fa8dd4ebdeb

De Xiaomi RedMi Note 2 is een smartphone welke onder andere via GearBest.com verkocht wordt, het gaat hierbij om een Android smartphone welke in verschillende varianten op de markt beschikbaar is, waaronder een zwarte en witte variant, via de coupons in dit artikel is het mogelijk om de smartphone zeer voordelig aan te schaffen.

De smartphone

De Xiaomi RedMi Note 2 is een smartphone welke draait op Android 5.0 en de beschikking heeft over een 5,5-inch FHD scherm. Intern is er een krachtige Helio X10 processor te vinden welke draait op een snelheid van 2,2Ghz, het gaat hierbij om een Octa Core chipset in combinatie met 2GB aan RAM. Intern is er tevens 32GB aan opslagcapaciteit.

Xiaomi-Redmi-Note-2-and-Note-2-Prime-b

Het scherm van de Redmi Note 2 is 5,5-inch met een resolutie van 400 PPi, de resolutie is 1920×1080 pixels. De Helio X10 chip wordt bijgestaan door een PowerVR G6200 GPU.

Het bijzondere van de smartphone is de complete functionaliteiten, zo is er Bluetooth 4.0 aanwezig en ontbreken de standaard functionaliteiten zeker niet. De interne hardware wordt ondersteund door een interne accu met een capaciteit van 3050mAh.

De behuizing is opgetrokken uit polycarbonaat en het toestel is in verschillende kleuren beschikbaar waaronder geel, roze, blauw, wit en zwart.

Redmi-Note-2-smartphone

Helio X10

De Helio X10 is wellicht een onbekende chipset, maar vooral bij de wat goedkopere smartphones is dit een processor welke veel in omloop is, de chipset beschikt over een 64bit architecture met 8 cores, in combinatie met eMMC storage een snelle oplossing.

Deze processor is ook te vinden in de Meizu X5 of de HTC One M9+, toestellen die vele malen meer kosten dan deze Xiaomi Redmi Note 2.

4G en dual sim

Xiaomi heeft de smartphone uitgerust met een 4G mogelijkheid en een dual sim functionaliteit, hierdoor is het mogleijk om twee standby sim-kaarten te gebruiken in de smartphone zonder beperkingen. Voor WiFi is het 802.11ac gigabit protocol aanwezig.

Android

De smartphone draait op Android 5.0 in combinatie met de MIU 7 interface. Miui 7 bevat onder meer een Gallery met gezichtsherkenning en wijzigingen om de acuuduur te verbeteren. De Redmi Note 2 is een van de eerste Xiaomi smartphones met deze software.

Beschikbaarheid

Helaas is de smartphone in Nederland lastig beschikbaar, dat komt omdat de smartphone alleen beschikbaar is in China, wel kan je de smartphone uiteraard importeren. Via de webshop  Gearbest is het mogelijk om de smartphone te bestellen voor een bedrag van $190,89 dollar, dit is voor het 32GB model. Het witte exemplaar wordt verkocht voor $185,89, bestellen kan via gearbest met onderstaande coupon codes.

  • coupon: NOTE232GB   Prijs:$190.89
  • coupon: NOTE2WHITE Prijs:$185.89
Vorig artikeliOS 9 trekt databundel op iPhone onopgemerkt leeg
Volgend artikelOS X El Capitan vanaf nu gratis te downloaden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in