iOS 9.0.2 zorgt opnieuw voor problemen

De uitrol van iOS 9 gaat niet zonder problemen, Apple heeft eerder deze week iOS 9.0.2 vrijgegeven, de update gaat alleen niet zonder problemen. Net als voorgaande jaren brengen de grote updates problemen met zich mee. 

iOS-9

Op veel apparaten werkt iOS 9 naar behoren en zonder problemen, het gaat hierbij voornamelijk alleen om een kleine groep gebruikers waarbij de update niet geheel vlekkeloos is verlopen, in een aantal apps wordt het geluid niet juist afgespeeld.

Ook hebben veel gebruikers laten weten dat Game Center nog steeds een blanco pagina weergeeft, hierdoor is het niet mogelijk om games met Game Center ondersteuning te kunnen afspelen. Dit probleem is niet aanwezig op alle iOS apparaten maar wel een groot deel daarvan.

Notificatie problemen

Ook is er een kleine groep welke problemen hebben met de notificaties van het toestel, bij een notificatie in iOS 9 verschijnt er gewoon geen geluid. Het lijkt erop dat iOS 9.0.2 deze problemen niet heeft opgelost.

Vorig artikelPersafbeeldingen Nokia Lumia 550 verschijnen online
Volgend artikelDeze Motorola toestellen ontvangen de Android 6.0 update

18 REACTIES

  1. Betreft iPhone 6 64GB :
    Toetsenbord werkt heel traag
    Toestel loopt geregeld vast
    Apps verdwijnen zomaar
    Constant switch tss WiFi en 4G

  2. Geen geluid meer bij whatsapp berichten en als ik gebeld word blijft het scherm zwart kan dus niet oppakken moet elke keer terug bellen.
    Slechte update.

  3. Hier ook problemen met de camera.
    Camera voor werkt wel camera achter werkt totaal niet.
    Graag een oplossing voor dit probleem..

  4. Na de update werkt de camera niet goed, de achter camera wel maar voor doet helemaal niet. Foto booth laat helemaal afweten alleen een zwart scherm.

  5. Slechtste update ooit, iPhone 5s loopt nu steeds vast met simpelweg appen, facebook, internet, reageert zelfs niet meer op uit knop.
    Als je enigsinds niet hoeft te updaten , doe het niet

  6. als ik een app open (maakt niet uit welke) dan komt er een zwart scherm in beeld te staan. als ik de app sluit en dan weer open dan loopt alles super!
    ik hoop dat deze fout snel verholpen kan worden!

    mvg wesley vaartstra

  7. Mijn iPhone 5 heeft zo’n 98 procent van zijn snelheid ingeleverd. Het duurt gemiddeld 6 seconden voor hij op een handeling reageert. Heel vreselijke update dit. Ik kan dus niet meer werken op het apparaat…

  8. Nog steeds problemen met verwijderen van apps. Loopt na selecteren vast waardoor harde reset nodig is. En bij airplay/apple tv wordt wifi vaak verbroken.

      • WiFi assistentie uitzetten en het probleem is verholpen ( instellingen mobiele netwerk dan helemaal naar ondere scrollen en deze uitzetten )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in