OnePlus 2 smartphone 12 oktober zonder invite te bestellen

Op maandag 12 oktober is de OnePlus 2 smartphone voor het eerst sinds de release verkrijgbaar zonder invite, wel gaat het nog om een beperkte beschikbaarheid, aangezien de bestelling alleen tussen 12 en 13 uur geplaatst kan worden. 

DSC_0499 (Copy)

Sinds augustus is de OnePlus 2 smartphone beschikbaar, net als de OnePlus One is deze smartphone alleen op uitnodiging beschikbaar, al maakt OnePlus voor 12 oktober tussen 12 en 13 uur een uitzondering.

OnePlus stelt de verkoop een uur open in verschillende werelddelen, op verschillende tijdstippen. In Europa kan de OnePlus 2 tussen 12 en 13 uur ’s middags worden aangeschaft. Per order mogen er maximaal twee smartphones besteld worden. OnePlus wil overbelaste servers voorkomen door de verkoop te verspreiden in verschillende wereld-delen over verschillende tijden.

De high-end smartphone is beschikbaar in twee uitvoeringen. De goedkoopste variant heeft 16GB opslaggeheugen en 3GB ram, en kost 339 euro. Tevens is er een 64GB model met 4GB aan RAM welke wordt verkocht voor 399 euro. Beide modellen beschikken over een Snapdragon 810 processor en een 5,5-inch scherm. Bekijk de review van de OnePlus 2.

Vorig artikelBatterij iPhone 6S breekt records
Volgend artikelOnePlus X komt mogelijk op 12 oktober

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in