OnePlus X smartphone komt op 29 oktober

De OnePlus X smartphone staat al langere tijd op de planning, inmiddels is zo goed als zeker dat de nieuwe OnePlus X mid-range smartphone op 29 oktober aangekondigd zal worden. 

OnePlus-X-smartphone

Het nieuwe toestel van de Chinese telefoonmaker beschikt naar verwachting over een 5 inch-scherm, het scherm beschikt over mid-range specificaties. De afgelopen weken zijn er al regelmatig details opgedoken over de OnePlus X smartphone, maar wanneer het toestel op de markt zal verschijnen was nog onduidelijk.

OnePlus heeft een Twitter bericht vrijgegeven waarop een verwijzing is te zien naar 29 oktober. Ook is er een grote X zichtbaar. De X wordt een slag kleiner en goedkoper dan de OnePlus 2, er gaan momentele geruchten dat de smartphone beschikt over mindere specs, zo is er waarschijnlijk een MediaTek Helio X10 chip aanwezig en verder 2GB of 3GB aan werkgeheugen.

Aan de achterzijde van de OnePlus X smartphone zou er een 13 megapixel camera te vinden zijn, intern is er 4G ondersteuning. De prijs van de smartphone bedraagt naar verwachting rond de 250 dollar, omgerekend komt dit ongeveer op 220 euro.

Vorig artikelFacebook app voor iOS 9 zorgt voor korte accuduur
Volgend artikelApple blokkeert News-app voor gebruikers in China

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in