Samsung Galaxy Note 5 is mogelijk vanaf januari 2016 beschikbaar in Nederland

In tegenstelling tot de voorgaande Galaxy note modellen was Samsung niet van plan om de smartphone in Europa op de markt te brengen, het lijkt er nu toch op dat Samsung de Note 5 smartphone naar Nederland zal gaan brengen, vanaf januari 2016 zal de smartphone volgend geruchten beschikbaar zijn in Nederland. 

Galaxy-note-5

In plaats van de Note 5 heeft Samsung de Galaxy S6 Edge+ in Nederland op de markt gebracht. Volgens Samsung heeft de smartphone in Nederland geen meerwaarde en is het niet de geschikte doelgroep. Ook maken Europeanen over het algemeen geen gebruik van de S-Pen welke aanwezig is bij de Samsung Galaxy Note 5 smartphone.

Volgens geruchten zou het een marketingstunt zijn van Samsung, om de smartphone daarna alsnog in Nederland op de markt te brengen. Enkele bronnen beweren nu dat Samsung de smartphone eind januari 2016 naar Nederland zal gaan brengen. Samsung zelf gaf bij de presentatie van de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge+ al aan dat de Galaxy Note 5 ‘dit jaar’ niet in Europa uitgebracht zou gaan worden, maar het is niet gezegd dat de smartphone niet op de markt zal verschijnen.

Volgens bronnen kom het SM-N920F model beschikbaar voor Nederland,  dit wijst op de versie voor Europa.

Vorig artikel‘HTC One A9 gaat ongeveer 600 euro kosten’
Volgend artikelHuawei P8 Lite ontvangt Android 5.1 update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in