Wanneer komt Android 6.0 beschikbaar voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge?

De definitieve versie van Android 6.0 is inmiddels uitgebracht door Google, maar er zijn nog maar weinig smartphones welke de update hebben ontvangen. Zoals altijd heeft Google de update wel uitgebracht voor enkele Nexus devices, ook Motorola en LG zijn begonnen met de update, hoe zit het met de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge van Samsung?

Galaxy-S6-Edge+

Android 6.0 Marshmallow is de nieuwste versie van Google’s mobiele besturingssysteem, en beschikt intern over vele verbeteringen. Het is te verwachten dat de populaire smartphones voor het einde van het jaar de update zullen ontvangen.

Samsung heeft nog maar weinig details bekend gemaakt over de uitrol van de Android 6.0 update voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge smartphone. Het is wel duidelijk dat de high-end smartphones van Samsung de update zullen ontvangen. Wel is bekend dat Samsung de update inmiddels in ontwikkeling heeft onder het versienummer; G925FXXU3COI6.

Naast de Galaxy S6 krijgt ook de Galaxy S5 en de de Galaxy S6 Edge+ de update. Op dit moment is een exacte datum nog onduidelijk, maar het zal zeker niet lang meer duren.

Vorig artikelMicrosoft geeft $300 voor je oude Mac
Volgend artikelSamsung Galaxy S7 beschikt over USB-C poort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in