Europese prijzen iPad Pro en nieuwe Apple TV bekend

De Europese prijzen van de nieuwe iPad Pro en Apple TV zijn gelekt, over een paar weken komen de nieuwe iPad Pro en Apple TV in Europa op de markt, het Duitse iFun.de heeft de prijzen van de nieuwe hardware onder ogen gekregen. 

iPad Pro

De goedkoopste iPad Pro wordt verkocht voor een bedrag  van 899 euro, dit is voor de variant met een 12,9-inch scherm, en 32GB intern geheugen. Om een beter uitgeruste iPad te krijgen, moet je behoorlijk bijbetalen. Zo kost de 4G-versie met 128GB opslag 1079 euro en die variant mét 4G 1229 euro. Hiermee zijn de prijzen vergelijkbaar met de goedkoopste Macbooks.

Voor bovenstaande bedragen heb je nog niet alles, het toetsenbord is optioneel en de Apple Pencil is niet inbegrepen. Wat het toetsenbord en de Pencil moeten gaan kosten in Nederland is nog onduidelijk.

Apple TV

De Apple TV zal verkocht worden voor een bedrag van 179 euro, hiervoor krijg je het 32GB model. Voor het 64GB model moet er 239 euro  betaald worden. De nieuwe apparaten moeten in november in de winkels liggen

Vorig artikelApple gaat Macbooks met schermvlekken repareren
Volgend artikelMet dit Swatch-horloge kan je draadloos betalen via NFC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in