Gearbest: Korting op computer hardware producten

Gearbest is in Nederland wellicht onbekend, toch is de webshop zeer populair, dit komt vooral door het zeer uitgebreide aanbod. Zo zijn er vele producten aanwezig, van smartphones, tablets tot drones. 

Gearbest-actie

Op dit moment heeft Gearbest een interessante korting lopen op vele producten, er is namelijk een grote kortingsactie van start gegaan, daarmee krijg je een flinke korting op vele producten. Het gaat hierbij om verschillende producten zoals tablets, TV Box apparaten routers en ga zo maar door.

Interessante aanbiedingen 

De Q7 TV Box is een van deze apparaten, voor een bedrag van 42,68 dollar kan je een TV Box bestellen welke draait op Android 4.4 en beschikt over WiFi en HDMI. Intern is er 2GB aan RAM te vinden en 8GB aan opslag.

2014072301749371jk5t0vu

Doordat de Q7 beschikt over Android zijn er vele mogelijkheden, denk hierbij aan het bekijken van 4K content of het bekijken van media van XBMC, ook is het eenvoudig en snel om media te streamen naar de Q7 vanaf bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

XiaoMi WiFi Router

Ook op gebied van netwerk is er veel te vinden, waaronder de XiaoMi Mi WiFi router, dit is een router welke beschikt over 2,4Ghz ondersteuning tot 300Mbps. Intern is er 64 DDR2 RAM te vinden.

Xiaomi-Router

Opvallend is het formaat van de router, zo is deze in handformaat, en beschikt het over 300Mbps ondersteuning. Het is niet zomaar een router, aangezien deze via een USB Power bank gebruikt kan worden, hierdoor is het ook mogelijk om op locatie een degelijk WiFi netwerk te creëren voor verschillende apparaten.

Overige aanbiedingen

Helaas kunnen we niet alle aanbiedingen benoemen, via de webpagina van Gearbest krijg je duidelijk een overzicht in de actuele aanbiedingen, zoals je kan zien is de prijs in de meeste gevallen zeer laag. Zo is het mogelijk om een 32GB USB 3.0 USB stick te bestellen voor een bedrag van 10,58 dollar en een 64GB microSDXC kaart voor 20,58 dollar. De actie is geldig van 22 tot 29 oktober.

Bekijk alle producten tijdens de actie op de deze pagina. Op de pagina verschijnen regelmatig nieuwe acties.

Vorig artikelMicrosoft Lumia 950 en Lumia 950 Xl worden goedkoper
Volgend artikelNieuwe Apple TV vanaf maandag verkrijgbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in