Blackberry Priv: Is de smartphone te duur?

De Blackberry Priv is de aanstaande smartphone van Blackberry, het gaat hierbij om de eerste Android smartphone van Blackberry. De afgelopen weken was het al mogelijk om de smartphone te bestellen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

BlackBerry Priv pre-order

Blackberry verkoopt al jaren zeer weinig smartphones en het bedrijf maakt al jaren geen winst meer. Met de Blackberry Priv zet het bedrijf niet echt een mid-range smartphone op de markt, de smartphone beschikt over high-end specificaties en wordt verkocht voor een bedrag van 799 euro volgens de bronnen.

799 euro is zeer veel geld voor een nieuwe smartphone, vooral voor Blackberry, rond deze prijsklasse ga je de concurrentie aan met Apple en Samsung. En we kunnen nu alvast vertellen dat de iPhone de waarde langer zal vasthouden.

De software van de BlackBerry Priv is gebaseerd op Android 5.1.1 Lollipop, Blackberry richt zich met de smartphone vooral op de zakelijke markt aangezien de smartphone beschikt over vele veiligheids- toepassingen. Zeker voor een bedrag van 799 euro vinden wij de smartphone persoonlijk te duur.

Vorig artikelPrijs Galaxy View tablet online verschenen
Volgend artikelEneco neemt ontwikkelaar Toon over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in